Bubbel efter matchen

1 poäng mot Boden och en lång resa senare. Efter en lång resa upp till det karga Norrbotten är grabbarna tillbaka på Hisingen igen.

Vi passade på att höra hur det varit där uppe och hur det kändes efter matchen så här en dag efteråt.

Mats Haglund tyckte så här om matchen:

Det blev en väldigt fysisk match där jag tycker att domaren kanske skulle gått in och gett några gula kort i början. I stället blev det lite smågrinigt där Boden smällde på hårdast.

Deras mål var inte mycket att göra åt, de skickade i väg bollen direkt på avspark och deras kille fick en bra träff på en studsboll som seglade över Krickan. Det målet gör han inte om ens om han får hundra chanser. Efter det åt vi oss in i matchen och dominerade första halvlek. I andra satte dom dock lite högre press men hade egentligen inga riktiga lägen förutom några fasta situationer. Vi däremot hade ju några riktigt fina lägen bl.a. hade jag ett friläge där jag rundade målvakten men han fick upp en hand från ingenstans.

Som matchen blev var det nog ett rättvist resultat, men det känns tråkigt att inte komma hem med 3 poäng. Det är lite så det är i Superettan, mycket kamp och inga egentliga dåliga lag.

Dock känns det som att vi har någon till växel att lägga i!

Johan Lind hade detta att säga:

Det var väl en sådär tillställning. Det blev en konstig match med mer kamp än fotboll, mest springa och kriga. Boden är mycket bättre än man tror och när matchen inte blev som vi ville, så ska vi nog vara nöjda med 1 poäng. De hade mer tyngd men vi hade vassare lägen. Planen såg väldigt fin ut när vi sprang in men den sprack upp ganska fort. De skulle nog väntat en vecka till innan de började spela på den.

Det känns bra med ett uppehåll nu, så att vi kan träna lugnt och få upp spelet lite mer.

Vi är ju med väldigt bra i alla fall, vi har väl nästan mer poäng nu än vi hade efter hela förra vårsäsongen.

Det låter som någonting vi Getingar skall ta med oss också. Häcken har ännu inte förlorat en enda match och hoppet om en Allsvensk plats lever i högsta grad.

Tänk nu på att i morgon är det B-lags match och på fredag så direktsänder Eurosport U-21 matchen mellan Sverige-Portugal där krickan och mackan försvarar de Gul-Svarta färgerna.

Häcken Upp!

Thomas Nilsson