Bubbel efter matchen

Efter en säker seger mot Cafe Opera fick vi ett snack med några av spelarna. En härlig första halvlek där Häcken rullade ut Cafe Opera. Samt en säker andra halvlek där Häcken bara bevakade sin ledning. Så gör man när man vill vinna en match i Superettan i år.

Vi pratade med några av killarna vad de tyckte om matchen och lite grand om det pågående EM:et nere i Portugal.

Jesper Ljung satt och kollade på matchen mellan Schweiz och Kroatien men hade tid att prata lite i alla fall:

Vi vann ju matchen så det måste vi vara nöjda med. Det var rätt hyfsat i första halvlek där vi skapade många chanser och fick rejäl fart på passningarna. I andra föll vi dock tillbaka och bevakade bara ledningen. Cafe Opera hade väl inte så mycket egentligen förutom de två ramträffarna då. Vi hade ett stabilt försvarsspel, så de fick väl helt enkelt ingen chans.

Jag tycker att det är rätt förvånande att de inte förlorat tidigare i serien för så bra var de inte.

Nu blir det ju många matcher här framöver, så vi får se till att inte dra på oss några skador.

Det känns som att vi ska vara med där uppe och fajtas i serien.

Nu ska du få gå tillbaka till matchen igen:

Ja, det är härligt att se sådan här toppfotboll. Det är väldigt inspirerande. Även om just den här matchen mellan Schweiz och Kroatien kanske inte är så jättebra HE HE.

Tuomas Uusimäki, som tyvärr inte har med sitt Finland i EM tyckte så här:

Första halvlek var riktigt bra där vi rullade ut Cafe Opera och styrde matchen helt. I andra halvlek slutade vi dock att spela helt. Cafe Opera var väl sådär men de rullade boll rätt bra i försvaret. Dock hade de inte mycket till anfallsspel. Vi hade ett väldigt bra försvarsspel och släppte aldrig till någonting.

Det ser bra ut för framtiden framför allt nu när planerna bara blir bättre och bättre vilket passar oss och vårt spel mycket bättre.

Håller du på Sverige nu när Finland inte är med i EM?:

Nja, jag är väldigt imponerad av Sverige men ska jag vara ärlig så håller jag lite mer på England. Det blir nog en riktig höjdarmatch i kväll mellan Frankrike och England, så jag får börja ladda för den.

Nu är det Häcken mot Brage redan på onsdag, så det blir mycket fotboll nu i framtiden.

Se nu till att komma till Rambergsvallen och heja fram våra gul-svarta hjältar.

Väl mött och HÄCKEN UPP!!

Thomas Nilsson