Bubbel efter matchen

Assyriska fick känna på hur det är att förlora på hemmaplan. Grabbarna såg till att Assyriska fick sin första hemmaförlust för året. Vi fick prata med de två killarna som fick göra målen.

Mats Haglund som kommit igång med målskyttet riktigt bra nu på slutet:

Det gick väldigt bra det här. Den första halvleken är nog det bästa vi presterat den här säsongen. Vi rullade ut Assyriska helt och hållet. Rörelsen var bra i hela laget och vi lät bollen göra jobbet. Alla fyllde på bra hela tiden och då blir det väldigt lätt att spela. Deras målvakt Erland Hellström var riktigt bra och räddade nog kvar dem rejält i matchen. Vi hade väl en 5-6 frilägen och borde kanske gjort några fler mål. Andra halvlek började bra men sedan sjunk vi ihop lite grann och blev lite bekväma. Mitt mål var på ett väldigt bra inlägg från Johan som det bara var att sätta dit pannan på. Var lite likt Erik Edmans och Henke Larssons mål i EM, bör dock tilläggas att jag inte kastade mig lika snyggt som Henke -hehe-.

Domaren Fröjdfeldt var också väldigt bra och det var en bra stämning på planen hela tiden.

Nu på måndag kommer det en viktig match som vi bara måste vinna. Det är nog många i Åtvidaberg som vill visa mig att jag valt fel, men det ska vi nog kunna överbevisa dem i..

Vår norrman Eirik, som tyvärr inte har med något lag i EM, sa så här:

Det var en riktigt bra första halvlek där vi egentligen borde ha ledat med mer än 2-0. Vi gjorde helt enkelt Assyriska dåliga med vårt snabba passningsspel och vår goda rörelse. I andra säkrade vi bara segern och föll tillbaka lite grann. Mitt mål kom till som så att det var lite spel inne i straffområdet och sedan rullade bollen ut till mig i ena hörnet där jag fick en väldigt bra träff och bollen stack upp i krysset. Jag tycker att vi varit bättre än de lagen vi mött hittills i serien och det bör bli 3 nya poäng mot Åtvidaberg. Det kan nog bli svårt att göra en Arsenal som det varit snack om nu på sistone, men ingenting är ju omöjligt.

Det verkar vara en väldigt god stämning i truppen just nu och det bådar gott inför framtiden.

Glöm nu inte att komma till vår nya supporterpub Whoopsi Daisy nu på måndag inför matchen mot Åtvidaberg.

Följ Häckens marsch mot Allsvenskan på Rambergsvallen.